<< Vecka: 50 >>
 

 Måndag
 Hemlagad pannbiff med stekt lök, skysås, inlagd gurka, lingon & potatismos
Stekt torskfilé med remouladsås, broccoli & kokt potatis
Strimlad fläskfilé i mustig grönpepparsås, rostade grönsaker serveras med ris
Vegetariskt: "Tofu Vindaloo" Tofu, ingefära, kokosmjölk & tomat, serveras med ris
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk eller fläsk med löksås, kokt potatis & lingon
Ugnsbakad kolja med rostade rödbetor, bryntsmör, riven pepparrot, & dillstompad potatis
Älg- & biffgryta med rotsaker, skogssvamp och ris
Vegetarisk: Makaronilåda med broccoli, champinjoner och ädelost toppas med Grana Padano

 
 Onsdag
 Grillad fläsknoisette med bearnaisesås, bakade tomater & ugnstekt potatis
Chili- & färskostfylld lax med vitvinssås & brynt färskpotatis toppad med dillsallad
Kycklingfilé med curry, pak Choi mangochutney och kardemummaris
Vegetarisk: Vårrullar med hoisinsås chilikräm samt ris
 
 Torsdag
 Helstek chipotlemarinerad kalv tri-tip med choronsås & kraschad potatis med vitlök
Ost- & örtgratinerad sejfilé med brynt hummersmör, gröna bönor samt kokt potatis
Gulaschsoppa eller ärtsoppa med pannkakor, bärkompot & grädde
Vegetarisk: Ärtsoppa med pannkakor med bärkompot & grädde
 
 Fredag
 Klassisk schnitzel med gröna ärtor, rödvinssås och Grekisk potatis
Husets fisk- & skaldjursoppa med rostad vitlöksbröd & saffrans aioli
Wokad Kina biff med bambuskott, kastanjer, soja, wokgrönsaker samt ris
Vegetarisk: Grillad halloumi med sötpotatis & päronsallad toppad med hasselnötter