<< Vecka: 03 >>
 

 Måndag
 Wallenbergare med potatispuré, gräddsås, gröna ärtor, gurka och lingon
Räkgratinerad fiskfilé med vitvinssås, broccoli och dillstompad potatis
Thai Massaman Curry Kyckling- wokade grönsaker & potatis serveras med jasminris och jordnötter
Vegetarisk: Het Indisk currygryta med grönsaker, ris och yoghurt
 
 Tisdag
 Stekt rimmat fläsk med löksås, kokt potatis och rårörda lingon
Lax- och torskmedaljonger med hollandaisesås, smörslungad broccoli samt rostad färskpotatis
Strimlad fläskfilé med sweet and soursås samt basmatiris
Vegetarisk: Falafel med pitabröd, sallad, yoghurtdressing och picklad rödlök
 
 Onsdag
 Grillad majskycklingfilé med salviasmaksatt tomatsås, stompad potatis och citrongrillad zucchini
Lättrimmad kokt torskfilé, serveras med brynt smör, räkor, ägg, pepparrot och dillkokt potatis
Kötfärsgratinerad pasta, toppas med en liten blandsallad & parmesanost,
Vegetarisk: Chili con carne med ris tacochips samt yoghurt
 
 Torsdag
 Boeuf Bourguignon med rökt sidfläsk, champinjoner, syltlök och potatis- & palsternackspuré
Panerad spättafilé med tartarsås, smörslungade grönsaker och kokt potatis
Gulaschsoppa eller ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Vegetarisk: Jordärtskockssoppa med manchegogratinerad bruschetta
 
 Fredag
 Helstekt biff "Provencale" med rösdvinssky, vitlökssmör och råstekt potatis
Fisk och skaldjursgryta med grönsaker, kokt potatis och hummeraioli toppas med grovhackad dill
Paella med räkor, kyckling, chorizokorv, ärter och aioli
Vegetarisk: Zucchinifritters serveras med chili och ingefärsaioli, syrlig kålsallad samt pasta