<< Vecka: 25 >>
 

 Måndag
 Pannbiff med rostad lök, brunsås och stekt potatis
Ugnsbakad torsk med rökt brynt sidfläsk, vitvinssky och potatisstomp
Pasta Pollo con spinacci (kycklingbröst med spenat, basilika, olivolja, vitlök m.m.)
Veg: Grillad Haloumi med sweet-chilisås, ångkokt ris och salladsmix
Sallader
 
 Tisdag
 Provensalsk fläskfilégryta i rosepepparsås med primörer, champinjoner samt ris
Smörstekt laxfilé med gräddfilsås, citron och kokt färskpotatis
Indisk kycklinggryta Vindaloo med linser och bönor serveras med basmatiris & myntayoghurt
Veg: Indisk lins- och böngryta serveras med basmatiris & myntayoghurt
Sallader
 
 Onsdag
 Örtmarinerad majskycklingfilé med timjansky, rostade rotsaker och rosmarinpotatis
"Fish taco" med guacamole, yoghurtsås, jalapeno, majskorg och grönsaksris
Pasta Africana med strimlad biff, rostade grönsaker, bananer och curry
Veg: Bakad vegobiff med ragu på rostad sötpotatis och spenat serveras med ris
Sallader
 
 Torsdag
 Nattbakad Black Angus högrev med portvinssås, grönsaker och stekt potatis
Sydfransk fiskgryta med ris och aioli, toppad med gremolata
Spaghetti med köttfärssås, toppas med grana padano
Veg: Spaghetti med quornfärs, grönsaker och parmesanost
Sallader
 
 Fredag
 S T Ä N G T
Midsommarafton