<< Vecka: 50 >>
 

 Måndag
 Baconlindad köttfärslimpa med Karl Johansvampsås, ångade grönsaker och potatis
Pepparjackgratinerad sejfilé med räksky och kokt potatis
Biff Stroganoff med rostade grönsaker och champinjoner, serveras med pasta
Veg. Falafeltallrik med syrad tomat- och gurksallad och pommes frites
Sallader
 
 Tisdag
 Boeuf bourguignon mustig högrevsgryta med rostat sidfläsk och ris
Kokospanerad spättafilé med remoulad och kokt potatis
Stekta kåldolmar med gräddsås och kokt potatis
Veg. Pankopanerad halloumi med bönragu och ris, toppas med soltorkad tomat
Sallader
 
 Onsdag
 Citronpepparbakad torskfilé med stuvad spenat, färskpotatis och citron
Pulled biff på rostad ciabatta med chilidressing, coleslaw och ugnsrostad klyftpotatis
Pasta Al Basilico med kyckling och grönsaker i citron- och basilikasås
Veg. Pasta med vegobullar och rostade grönsaker i citron- och basilikasås
Sallader
 
 Torsdag
 Ugnsgrillad majskycklingfilé med örtig tomatsalsa och parmesanrostad småpotatis
Ärtsoppa eller Gulaschsoppa med pannkakor, grädde och sylt
Skaldjurspaj toppad med syrlig avokado- och sojabönsallad
Veg. Kryddig grön ärtsoppa med myntacréme samt pannkakor, sylt och grädde
Sallader
 
 Fredag
 Panerad schnitzel med rödvinssky, gröna ärter och potatisgratäng
Spansk Paella med kyckling och skaldjur serveras med räkaioli
Kycklingspett Yakitori med Sweet chilisås och ljummen nudelwok
Veg. Friterade grönsaksbiffar med Sweet chilisås och ljummen nudelwok
Sallader