<< Vecka: 33 >>
 

 Måndag
 Dansk hackebiff med rödvinssås, gurksallad och stekt potatis, toppas med rostad lök
Fiskgratäng Walewska med hummersås och potatismos, toppas med dillmarinerade räkor
Tagliatelle med kyckling, bacon, rostad paprika, chili, purjolök och crème fraiche
Veg. Panerad fetaost med ajvar, rostad zucchini och ris
 
 Tisdag
 Fisch & chips med tartarsås och citron
Kycklingcurry Bombay – indisk kycklinggryta med basmati ris toppas med jordnötter
Pasta Diavolo (strimlat kött och grönsaker i pepparsås)
Veg. Ädelostgratinerade spenatfyllda cannelloni toppas med zucchinisalsa
 
 Onsdag
 Östergårds hamburgare på högrevfärs med chilidressing, bröd och rostad klyftpotatis
Ugnsbakad torskfilé med vitvinssås, ångad broccoli och örtig potatisstomp
Spaghetti Carbonara (stekt bacon, svart peppar i gräddsås)
Veg. Halloumiburgare med chilidressing, bröd och rostad klyftpotatis
 
 Torsdag
 Grillad lågtempererad fläskkarré med kantarellsås, haricots verts och stekt potatis
Fiskarhustruns fisksoppa med pannkakor, sylt och grädde
Enchiladas med kyckling, koriander och bönor, serveras med ris och avokadosallad
Veg. Sötpotatissoppa med rostade pumpakärnor och grönsaksbrushetta
 
 Fredag
 Panerad schnitzel med skysås, gröna ärter och råstekt potatis
Spansk Paella med kyckling och skaldjur, serveras med räkaioli
Fläskfilégryta Bombay med kikärtor, curry och kokosmjölk, serveras med basmatiris
Veg. Mustig gryta med Quorn, rotsaker, aubergine och kokosris