<< Vecka: 39 >>
 

 Måndag
 Cheddargratinerad nötfärsbiff med kryddig tomatsalsa och potatispuré samt majskräm
Dill- och citrongratinerad torskfilé med gräddkokta champinjoner, potatis och medelhavstoppning
Pasta Filetti di quattro formaggi (fläskfilé, 4 ostar, grönsaker, m.m.)
Veg. Feta-och spenatpaj med rostade cocktailtomater och plocksallad
Sallader
 
 Tisdag
 BBQ-glaserad fläskläggklubba med chilibearnaise och rotsaksgratäng
Örtbakad koljafilé med dillad vitvinssås, baconströssel och örtig potatisstomp
Chili con Carne med ångkokt ris och örtyoghurt, toppas med nachochips
Veg. Vego Chili con Carne med ångkokt ris toppas med nachochips
Sallader
 
 Onsdag
 Pulled biff med BBQ-sås, rostad ciabatta och ugnsbakad klyftpotatis
Halstrad lax med rostade rotfrukter, örtsås och dillkokt färskpotatis
Spansk rispanna med chorizo, bacon, kyckling och grillad paprika toppas med mojo rojo
Veg. Vegetarisk currygryta med linser och grönsaker, serveras med stekt ris och feta- och löksallad
Sallader
 
 Torsdag
 Parmalindad kycklingfilé med soltorkad tomat, mozzarella, apelsinsås och örtpotatis
Ärtsoppa eller Hummersoppa med lax- och räkterrin, samt pannkakor, sylt och grädde
Spaghetti Don Corleone (köttfärs, chili, grädde, tomat, curry, vitlök, m.m.)
Veg. Grön ärtsoppa med brödkrutonger, creme fraiche samt pannkakor
Sallader
 
 Fredag
 Fläskfilénoisetter med Café de Parissås och råstekt potatis/rotsaker
Asiatisk Fiskgryta med rödcurry, kokosmjölk, jasminris toppad med rostade cashewnötter
Spansk Paella med kyckling, skaldjur och grönsaker i saffranrisotto
Veg. Spansk Vego Paella med Oumph och grönsaker i saffranrisotto
Sallader