<< Vecka: 15 >>
 

 Måndag
 Hemlagad pannbiff med rödvinssås, karamelliserad lök samt potatismos
Vitvinspocherad rödtunga med kräftsås, ångad broccoli och dillkokt potatis toppas med räksallad
Pasta Pollo con spinacci (kycklingbröst med spenat, basilika, olivolja, vitlök m.m.)
Veg: Falafeltallrik - kålsallad, fefferoni, kebabsås, tortilla, pommes frites
Sallader
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Färskostbakad laxfilé med hållandaisesås, haricots verts och smörvänd färskpotatis
Wokad Biff i hoisinsås med rostade grönsaker och yasminris
Veg: Krispiga vårrullar med sweet-chilidip, teriyakisås och grönsaksris
Sallader
 
 Onsdag
 Torskpicata med kryddig tomat- och zuchinisalsa samt grönsaksris
Thaikyckling med röd curry, krispiga grönsaker och ljummen nudelsallad
Pasta Philadelphia (strimlad fläskfilé, kantareller och chili i krämig ostsås)
Veg: Pulled vego på pitabröd med kebabdressing och ugnsbakad klyftpotatis
Sallader
 
 Torsdag
 Grekiskt Giros på pitabröd med ugnsbakad klyftpotatis och sallad
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Pasta Tagliatelle Marinara (skaldjur och grönsaker i vitvinssås)
Veg: Sötpotatissoppa med lime, chili och vita bönor toppas med tortillachips
Sallader
 
 Fredag
 Grillad bifftournedos med bearnaisesås, smörbrynta champinjoner och potatisgratäng
Husets fisk- och skaldjursgryta med frästa grönsaker och ris
Lasagne al forno – ädelostgratinerad, toppas med parmesan och rucola
Veg: Vegetarisk lasagne med parmesan och rucola
Sallader