<< Vecka: 19 >>
 

 Måndag
 Fetagratinerad lammfärsbiff med krämig paprikasås och rostad vitlökspotatismos
Fiskgratäng á la västkust med spenat, skaldjur och dilltoppad potatis
Pasta Marseille (högrevsgrytbitar, svamp, vitlök, grädde, grönsaker, m.m.)
Veg: Falafeltallrik med kebabdressing, sallad och friterad potatis
Sallader
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Sprödbakad rödtungafilé med kall sås på gräslök, gurka och dill samt ångad potatis/rotsaker
Biff Vindaloo – indisk biffgryta med wokade grönsaker, kokosmjölk och basmatiris
Veg: Grönsaksgryta med curry, rotsaker och basmatiris
Sallader
 
 Onsdag
 Svampgratinerade fläskmedaljonger med krämig cheddarsås och stekt potatis samt ångade grönsakerCitrusrimmad koljafilé med Crème Ninonsås och färskpotatis toppad med morot- och savojkålmix
Pasta Filetti di quattro formaggi (fläskfilé, 4 ostar, grönsaker, m.m.)
Veg: Haloumistroganoff med rostade grönsaker och ris toppas med gräddfil
Sallader
 
 Torsdag
 S T Ä N G T
Kristi Himmelsfärdsdag
 
 Fredag
 S T Ä N G T