<< Vecka: 21 >>
 

 Måndag
 Nötfärsbiff med skogssvampsås, smörslungade Haricots Verts, samt rostad potatis
Smörstekt kungsfiskfilé ”Belle Meuniere” med kokt potatis och dill
Spaghetti Carbonara med rostat bacon, svartpeppar, grädde samt parmesan
Veg: Sprödbakad fetaost med bulgursallad och örtig ostkräm
Sallader
 
 Tisdag
 Chimichurri marinerad kycklingfilé med krämig risotto och balsamicosky, parmesan
Fiskgratäng med kräftsås, pomme duchesse och räk- och sparrissallad
Wokad fläskfilé och grönsaker med ljummen nudelsallad toppas med marinerade böngroddar
Veg: Nudelsallad med wokade grönsaker och sweet-chilisås
 
 Onsdag
 Marockansk biffgryta med rotsaker, rostad paprika och ris toppas med hummus
Pepparsotad laxfilé med klyftpotatis, hollandaisesås och smörkokta morötter
Kycklingburrito med grönsaker, tomatsalsa och grönsaksris
Veg: Spaghetti med veggobullar i krämig tomat- och ostsås
Sallader
 
 Torsdag
 BBQ-marinerad fläskkarré med skysås och potatismos samt rostad färskkål
Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Pasta med strimlad biff i rosèpepparsås med dragon, chorizo och champinjoner
Veg: Bondomelett med rostade primörer och västerbottenost
Sallader
 
 Fredag
 Balsamicomarinerad fläskfilé med sweet-chilisås och råstekt potatis
Husets fisk- och skaldjursgryta med rotsaker och ris
Kyckling- och chorizopytt med krämig mangodressing och syltad lök
Veg: Grönsakspytt med Quorn, krämig mangodressing och syltad lök
Sallader