<< Vecka: 42 >>
 

 Måndag
 Mor Annas nöttfärslimpa med svampsås, gröna bönor och tryffelpotatispuré
Stekt kummelfilé med rödbets- och kaprisfräs, vitvinssky samt kokt potatis
Biff- och Hoisinwok med grönsaker, chili, ingefära och basmatiris
Veg. Hoisinwok med oumph, rostade grönsaker och basmatiris
 
 Tisdag
 Kycklingspett Souvlaki med ajvar, tzatziki och rosmarinstekt klyftpotatis
Currydoftande fiskgratäng med tomat och dragon serveras med morotsstavar och mos
Kokt rimmad oxbringa med skysås och rotmos toppas med pepparrot
Veg. Parmesangratinerad zucchini med bön – och linsragu serveras med matvetesallad
 
 Onsdag
 Rödvinsbrässerad nötstek med hasselbackspotatis, gräddig sås samt pressgurka
Husets fiskburgare i brioche serveras med västkuströra och pommes
Pasta ”Don Angelo” med strimlad biff, grönsaker, paprika, curry, m.m.
Veg. Gratinerade Cannelloni fyllda med ricotta och spenat serveras med bön- och grönsakssallad
 
 Torsdag
 Cheddargratinerade färsmedaljonger med ljummen potatissallad och chorizofrästa svarta bönor
Ärtsoppa eller Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Tagliatelle Frutti di Mare med skaldjur och grönsaker i picant vitvinssås
Veg. Vegetarisk Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde
 
 Fredag
 Panerad schnitzel med skysås, gröna ärter och stekt potatis
Krämig skaldjursrisotto, toppad med räkor, gröna ärter och nyhyvlad parmesan
Lasagne al forno – ädelostgratinerad, toppas med parmesan och ruccola
Veg. Vegetarisk lasagne med parmesanost och yoghurt