<< Vecka: 43 >> |
Måndag | |
Grillad lågtempererad rapsgriskarré med pepprig örtsås och purjopotatis samt chiliyoghurt Sprödbakad kungsfiskfilé med västkuströra och grönsaksstompad potatis Pasta Gorgonzola med strimlad biff, champinjoner och grönsaker Veg. Broccoli- och ädelostpaj med fräsch tomat- och babyspenatsallad, samt gräslöksyoghurt Sallader | |
Tisdag | |
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis Pocherad torskfilé med ägg, vitvinssås och kokt potatis, toppad med nyriven pepparrot Pasta Africana med fläskfilé, grönsaker och bananer i len currysås Veg. Ugnsbakad vegobiff med bönsallad och getostcreme Sallader | |
Onsdag | |
Kycklingburgare i surdegsfralla med currydressing, pommes frites och picklad lök Fiskgratäng med purjolök, morot och fänkål, samt kräftsås och cheddar/potatispuré Spaghetti Carbonara med rostad bacon, svartpeppar, grädde, m.m. Veg. Falafeltallrik med tortilla, dressing, peperonisallad och pommes Sallader | |
Torsdag | |
Hemlagade köttbullar med gräddsås, lingonsylt och potatismos Ärtsoppa eller Hummersoppa med lax- och räkterrin, samt pannkakor, sylt och grädde Boeuf Bourguignon, högrevsgryta med syltlök, sidfläsk, rödvin och champinjoner samt kokt potatis Veg. Spenatsoppa med kokt ägg och västerbotten toast Sallader | |
Fredag | |
Parmalindad Fläskfilé med skysås, citron- och basilikakräm samt potatisgratäng Sydfransk fiskgryta toppad med vitlöksrostade kräftor och kokt ris Massaman Chicken Curry – mild thaitändsk kycklinggryta med sötpotatis serveras med ris och jordnötter Veg. Massaman Quorn Curry med grönsaker, sötpotatis, ris och jordnötter Sallader | |