<< Vecka: 43 >>
 

 Måndag
 Grillad lågtempererad rapsgriskarré med pepprig örtsås och purjopotatis samt chiliyoghurt
Sprödbakad kungsfiskfilé med västkuströra och grönsaksstompad potatis
Pasta Gorgonzola med strimlad biff, champinjoner och grönsaker
Veg. Broccoli- och ädelostpaj med fräsch tomat- och babyspenatsallad, samt gräslöksyoghurt
Sallader
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Pocherad torskfilé med ägg, vitvinssås och kokt potatis, toppad med nyriven pepparrot
Pasta Africana med fläskfilé, grönsaker och bananer i len currysås
Veg. Ugnsbakad vegobiff med bönsallad och getostcreme
Sallader
 
 Onsdag
 Kycklingburgare i surdegsfralla med currydressing, pommes frites och picklad lök
Fiskgratäng med purjolök, morot och fänkål, samt kräftsås och cheddar/potatispuré
Spaghetti Carbonara med rostad bacon, svartpeppar, grädde, m.m.
Veg. Falafeltallrik med tortilla, dressing, peperonisallad och pommes
Sallader
 
 Torsdag
 Hemlagade köttbullar med gräddsås, lingonsylt och potatismos
Ärtsoppa eller Hummersoppa med lax- och räkterrin, samt pannkakor, sylt och grädde
Boeuf Bourguignon, högrevsgryta med syltlök, sidfläsk, rödvin och champinjoner samt kokt potatis
Veg. Spenatsoppa med kokt ägg och västerbotten toast
Sallader
 
 Fredag
 Parmalindad Fläskfilé med skysås, citron- och basilikakräm samt potatisgratäng
Sydfransk fiskgryta toppad med vitlöksrostade kräftor och kokt ris
Massaman Chicken Curry – mild thaitändsk kycklinggryta med sötpotatis serveras med ris och jordnötter
Veg. Massaman Quorn Curry med grönsaker, sötpotatis, ris och jordnötter
Sallader