<< Vecka: 44 >>
 

 Måndag
 Pannbiff med karamelliserad lök, skysås och stekt potatis
Fiskgratäng Walewska med hummersås, broccoli och potatismos
Coq au vin på kycklinglår med rökt fläsk, syltlök och champinjoner, serveras med ris
Veg. Ostgratinerade burritos med quornfärs och bönor samt avokadosallad
Sallader
 
 Tisdag
 Krämig Viltgryta med kantareller, rotsaker och ångkokt ris
Ugnsbakad laxfilé med champagnesås, ångade haricots Verts samt färskpotatis
BBQ-glaserad fläskläggklubba med chilibearnaise och rotfruktsgratäng
Veg. Kryddig pumpacurry med kikärtor, jasminris, kokos & koriander
Sallader
 
 Onsdag
 Picata Milanese med basilikadoftande tomatsalsa och ris
Baconlindad långafilé med basilikasås och grönsaksstompad potatis
Pasta Al Aglio med strimlad biff, vitlök, svamp, grädde...
Veg. Chèvregratinerad rödbetsbiff med syrad bönsallad och sötpotatisgratäng
Sallader
 
 Torsdag
 Indian Tandoori Chicken – grillad kycklingfilé med mangosalsa och basmatiris samt gurkraita
Ärtsoppa eller Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Laxpudding med skirat smör, toppas med grovhackad dill
Veg. Broccolisoppa med brödkrutonger, samt pannkakor med tillbehör
Sallader
 
 Fredag
 Helstekt Entrecote med rödvinssky, bearnaise, het gurksallad och potatisgratäng
Pankopanerade Lax- och räkbollar med currysås och nudelsallad
Husets pasta med strimlat kött, grönsaker, grädde, tomat, curry, vitlök, m.m.
Veg. Pankopanerade grönsaksbollar med currysås och nudelsallad
Sallader