<< Vecka: 45 >>
 

 Måndag
 Biff Wallenberg med gräddsås, sauterade ärtor, potatismos och rårörda lingon
Skaldjursgratinerad torskfilé med vitvinssås och örtigt grönsaksris
Pasta med fläskfilé och bacon samt grönsaker i pepparsås
Veg. Panerad fetaost med tomatsalsa och ljummen risonisallad
Sallader
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Pankopanerad koljafilé med dansk remoulad, ångad broccoli och rostad färskpotatis
Flygande Jacob med kyckling, jordnötter, bananer, bacon, chili-gräddsås och ris
Veg. Grillad haloumi med soltorkad tomatdressing, coleslaw och potatis
Sallader
 
 Onsdag
 Pulled Pork i surdegsfralla med BBQ- dressing, lime- och honungspicklad rödkål och klyftpotatis
Mandelfisk med rieslingsås, gröna ärtor och krossad potatis
Stekta kåldolmar med gräddstuvad brysselkål, lingon och kokt potatis
Veg. ”Fooled pork” i fralla med BBQ-dressing, lime- och honungspicklad rödkål och klyftpotatis
Sallader
 
 Torsdag
 Chicken Biryani – halstrad kycklingfilé med stekt rispilaff, serveras med Raita
Ärtsoppa eller Fiskarhustruns Fisksoppa med pannkakor, sylt och grädde
Spaghetti Bolognese med köttfärssås och nyriven parmesan
Veg. Pumpasoppa med ingefära och rostade pumpafrön samt pannkakor med tillbehör
Sallader
 
 Fredag
 Ugnsgrillad Flankstek med chipotlebearnaise, krämig morotssallad och rostad potatis
Spaghetti Al limone e scampi (kräftstjärtar, citronsås, vitvin, vitlök, olivolja)
Grekisk moussaka med nötfärs, auberginer och tomater, toppas med fetasallad
Veg. Vegetarisk moussaka med linser, auberginer och zucchini samt fetasallad
Sallader