<< Vecka: 46 >>
 

 Måndag
 Baconlindad fläskytterfié med Karl Johansvampsås och stekt potatis
Panerad svensk vitling med kräft- och västerbottenskräm, citron och örtigt potatismos
Krämig tacokyckling – pasta med rostad majs och paprika toppad med rucola och tomatsallad
Veg. Västerbottenpaj toppas med frasig mozzarellasallad
Sallader
 
 Tisdag
 Kyckling i gröncurry med kokosmjölk, koriander, jordnötter samt jasminris
Cajunbakad laxfilé med champagnesås, grillade grönsaker och dillkokt potatis
Spezzatino - italiensk kalvgryta med morötter och blekselleri serveras med tagliatelle
Veg. Falafeltallrik med syrad tomat- och gurksallad och friterad potatis
Sallader
 
 Onsdag
 Medelhavs kycklingbiff med rödvinsreduktion, baconrostad potatis och hackad persilja
Bohuslänsk Fiskgryta med skaldjur i mustig kräftsås serveras med kokt potatis och dill
Ostgratinerad falukorv med senapssås och gräslöksstuvade makaroner
Veg. Korianderstekt haloumi med wokade risnudlar, teriyakisås och örtyoghurt
Sallader
 
 Torsdag
 Grekiskt Giros med sallad, pitabröd, kebabdressing och pommes, toppas med paprikaröra
Ärtsoppa eller Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Skaldjurslasagne med bladspenat och örtig sallad
Veg. Kryddig grön ärtsoppa med myntacréme samt pannkakor, sylt och grädde
Sallader
 
 Fredag
 Schweizerschnitzel med gräddig sky, gröna ärter och stekt potatis
Frasig fiskgryta med rostad fänkål, potatis, lök samt curry- och ostkräm
Torteglioni alla panna med rostad skinka, bacon och riven parmesan
Veg. Tortellini med rostade grönsaker och krämig ostsås
Sallader