<< Vecka: 48 >>
 

 Måndag
 Älgfärsbiff med kantarellsås, örtigt ris och svartvinbärsgelé
Friterad spättafilé med tartarsås, citron och kokt potatis
Pasta med fläskfilé och balsamicostekta grönsaker i kryddig sås toppas med riven mozzarella
Veg. Halloumipasta med balsamicostekta grönsaker i kryddig sås toppas med riven mozzarella
Sallader
 
 Tisdag
 Chicken Kashmir - het indisk kycklinggryta med ingefära, vitlök och garam masala samt ris och yoghurt
Stekt torskrygg ”Belle Meuniere” med pommes duchesse toppas med Salsa Verde
Pasta Paradiso med strimlad biff, champinjoner, lök, pepparsås, rödvin
Veg. Bön- och linscurry med kokosmjölk och basmatiris toppas med mangosalsa
Sallader
 
 Onsdag
 Kentucky fried chicken med chilisås, rostad majs och ångkokt ris
Pankopanerad fiskburgare i brioche med ruccolahollandaise och pommes
BBQ-glaserad fläskläggklubba med skysås, nyriven pepparrot och rotfruktsgratäng
Veg. Krämiga gnocchi med ungsrostade grönsaker och vita bönor samt nyriven parmesan
Sallader
 
 Torsdag
 Cevapcici (kryddiga järpar) med rödlökshack, ajvar och ugnsrostad klyftpotatis
Ärtsoppa eller Gulaschsoppa med pannkakor, grädde och sylt
Heta Spaghetti med rostad bacon och grönsaker i het tomatsalsa
Veg. Blomkålssoppa toppad med rostad svamp samt pannkakor med tillbehör
Sallader
 
 Fredag
 Filé Black & White med rödvinssås, bearnaise och potatisgratäng
Ugnstekt skeppartorsk med bacon, provencalska grönsaker och kokt ris
Lasagne al forno – ädelostgratinerad, toppas med parmesan och spetskålssallad
Veg. Grönsakslasagne med spetskålssallad och nyriven parmesan
Sallader