<< Vecka: 49 >>
 

 Måndag
 Hemlagad pannbiff med rostad lök, gräddsås och stekt potatis
Fiskgratäng Walewska med hummersås, ångad broccoli och potatismos
Pasta med fläskfilé och grönsaker i pepparsås, toppas med parmesan
Veg. Grönsaksbiff med rostade cocktailtomater, gräddsås och stekt potatis
Sallader
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Smörstekt laxfilé med citronveloutè, potatispuré och äppelsallad
Strimlad biff Teriyaki med wokade grönsaker och ljummen nudelsallad
Veg. Gratinerade Cannelloni fyllda med ricotta och spenat samt bön- och grönsakssallad
Sallader
 
 Onsdag
 Östergårds hamburgare på högrevfärs med chilidressing, bröd, cole slaw och pommes
Pocherad torskfilé med ägg, vitvinssås och kokt potatis, toppad med nyriven pepparrot
Nötskavsgryta med purjo- och tomat serveras med ångkokt ris
Veg. Halloumiburgare med chilidressing, bröd, cole slaw och pommes
Sallader
 
 Torsdag
 Mozzarellagratinerad kycklingfilé med soltorkad tomatsås, rostad apelsin och örtpotatis
Ärtsoppa eller Fiskarhustruns Fisksoppa med pannkakor, grädde och sylt
Spaghetti Carbonara med stekt bacon, svart peppar i gräddsås
Veg. Potatis- och purjolökssoppa toppad med krutonger samt pannkakor med tillbehör
Sallader
 
 Fredag
 Kryddstekt lågtempererad rostbiff med grönpepparsås, grönsaker och råstekt potatis julienne
Krämig skaldjursrisotto, toppad med räk- och grön sparrissallad och nyhyvlad parmesan
Chili con Carne med kokt ris toppas med rostad majs
Veg. Chili con Vego med kokt ris toppas med rostad majs
Sallader