<< Vecka: 51 >>
 

 Måndag
 Texassteak med kryddig cole slaw, bearnaisesås och ugnsrostad klyftpotatis
Fiskgratäng med kräftsås, ångad broccoli och potatismos
Pasta med fläskfilé och bacon i mustig pepparsås
Veg. Pasta med Oumph och rostade grönsaker i pepparsås
Sallader
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Färskostbakad laxfilé med stuvad spenat och rostad färskpotatis
Strimlad biff i Hoisinsås med snabbkimchi och basmatiris
Veg. Gratinerade Cannelloni fyllda med ricotta och spenat serveras med bön- och grönsakssallad
Sallader
 
 Onsdag
 Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Dill- och pankopanerad torskfilé med tartarsås och kokt potatis
Fläskfilégryta Africana med kryddig curry, grönsaker, bananer och ris
Veg. Broccoli- och ädelostpaj toppas med örtig sallad
Sallader
 
 Torsdag
 Skomakarelåda med prinskorv, bacon och brunsås, serveras med potatismos
Ärtsoppa eller Hummersoppa med lax- och räkterrin, pannkakor, grädde och sylt
Spaghetti Bolognese på nötfärs toppas med nyriven granna padano
Veg. Blomkålssoppa med rostad svamp samt pannkakor med tillbehör
Sallader
 
 Fredag
 Örtmarinerade fläsknoisetter med rödvinssås, grönsaker och stekt potatis
Schrimpburgare i brioche med currydressing och pommes
Massaman Chicken Curry – mild thailändsk kycklinggryta med sötpotatis, ris och jordnötter
Veg. Massaman Quorn Curry med grönsaker, sötpotatis, ris och jordnötter
Sallader