<< Vecka: 08 >>
 

 Måndag
 Skomakarlåda på nötfärs med potatismos, bacon, prinskorv, rödvinssås och inlagd gurka
Kokt kolja med betor och kapris i brynt smör serveras med kokt potatis
Pasta penne med Kyckling & bacon i grädde- & tomatsås samt grönsaker
Veg: Pestoslungad gnocchi med ratatouille och grana padano
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt rimmat fläsk eller fläsk med löksås, kokt potatis & lingon
Lyxig fiskgratäng med kräftsås, spenatsallad och purjolök- & potatisstomp
Pasta med strimlad biff & rostade grönsaker i mustig gorgonzolasås
Veg: Chevreost gratinerad rödbetsbiff med gurkyoghurt, purjolök- & potatisstomp
 
 Onsdag
 Pulled pork på rostad ciabatta med bbq-sås, picklad lök och ugnsbakad klyftpotatis
Stekt strömming med lingon, potatismos & brynt smör & citron
Viltgryta på hjortkött kantareller & rotsaker, serveras med ris
Veg: Chiligryta med mixade bönor, Quorn, koriander, guacamole och ris
 
 Torsdag
 Rödvinbrässerad högrev med portvinssås lökfrästa haricots verts & ugnsbakad potatis
Ugnsbakad torsk med grönärtspuré, Sandefjordssås & dillslungad potatis
Gulaschsoppa eller ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Veg: Krämig svampsoppa på skogssvamp med pannkakor, sylt & grädde
 
 Fredag
 BBQ marinerad fläskfilé med bearnaisesås, rostade rotfrukter och råstekt potatis
Husets fisk- & skaldjursoppa med rostat vitlöksbröd & aioli
Paella risotto med räkor, chorizo, kyckling och aioli
Veg: Bombay Curry med basmatiris, halstrade grönsaker samt rostade nötter med kokos