<< Vecka: 10 >>
 

 Måndag
 Hjort- & vildsvinswallenbergare med sauterad spetskål, rårörda lingon, svampsås
& Stekt kulpotatis
Fiskgratäng på torsk med vitvin- & saffransås, räkor, broccoli & potatismos
Pasta med strimlad biff i mustig peppar- & gorgonzolasås
Veg/Vegan: Falafeltallrik med tillbehör-pitabröd, peperoni, myntasås & friterad potatis
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt rimmat fläsk eller fläsk med löksås, kokt potatis & lingon
Friterad koljafilé med tartarsås, dillkokt potatis & bladspenatsallad
Coq au vin på kyckling, champinjoner & rödvin serveras med ris
Veg/Vegan: Enchiladas fylld med vegofärs, bönor & majs, toppas med korianderyoghurt
 
 Onsdag
 Chili, ört- & senapsmarinerad fläsknoisette med rödvinssås och ugnsbakad klyftpotatis
Dillfylld strömmingsflundra med brynt smör, rödbetor, kapris & potatispuré
Kokt oxbringa med skysås, rotmos, riven pepparrotskräm och senap
Veg/Vegan: Pastagratäng med spenat, fetaost, tomat, örtkryddor & parmesanost
 
 Torsdag
 Ugnsbakad kalvhögrev med rödvinssås, puré på morot, potatis & parmesan,
Laxmedaljong med skaldjurssås, buljongkokt ris & strimlade grönsaker
Gulaschsoppa eller ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Veg: Gulaschsoppa med pannkakor, sylt & grädde


 
 Fredag
 Black and White på fläskfilé & ox innanlår, serveras med rödvinssås & bearnaisesås
& klyftpotatis
Husets fisk- & skaldjursoppa med vitlöksröstat bröd & aioli
Lasagne med köttfärssås toppas med grana padano
Veg/Vegan: Lasagne med grönsaker vegfärs toppas med ost