<< Vecka: 20 >>
 

 Måndag
 Marinerade fläskmedaljonger med rosepepparsås och ugnsstekt potatis
Pankopanerad sejfile med dansk remouladsås, ångade broccoli och kokt potatis
Morots & fetaostbiffar med stekt ris och teriyakisås
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk eller fläsk med löksås, kokt potatis & rörårda lingon
Skaldjursgratinerad torskfilé med dillsås serveras med potatisstomp
Pasta med kyckling, curry, ananas och grönsaker & nötter
Vegetarisk: Pasta med kikärtscurry, ananas, grönsaker & nötter
 
 Onsdag
 Krämig fläskgryta med plommon och äpple serveras med ris
Hemlagad skärgårdsburgare med dill, senap & gräslök serveras med räk & kräftsallad samt
färsk potatis
Vegetarisk: Stekt tofu med bulgursallad på rostad majs, sesam, grönsaker och örtkräm
 
 Torsdag
 Ugnsgrillad kycklingfile med bacon och fetaostyoghurt serveras med dragonrostad potatis
Kokt torskfilé med bryntsmör, kapris, betor och kokt potatis, toppas med dillsallad
Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och vispad grädde
Vegetarisk: Sparrissoppa med kokt ägg och pannkakor med sylt och grädde
 
 Fredag
 Högrevsburgare med ost & bbqbacon, picklad lök, jalapenokräm och klyft potatis
Husets fisk & skaldjurssoppa med rostat vitlöksbröd och aioli
Vegetarisk: Panerad halloumi med honungsdressing krispig sallad och klyft potatis