<< Vecka: 36 >>
 

 Måndag
 Helstekt fläskytterfilé med äpple- & plommonsås, rostad potatis och toppas med rosmarin
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk eller stekt fläsk med löksås, kokt potatis & lingon
Bohuslåda på dagens fångst med skirat smör, gröna ärtor & dillkokt potatis
Veckans alternativ: Kalkonbröst med tryffelsmaksatt pasta tagliatelle, toppas med gremolata
Vegetarisk: Spaghetti Bolognese på vegofärs, linser, champinjoner & riven mozzarella
 
 Onsdag
 Pulled Chicken på tortilla med rostad majsaioli, picklad rödlök & klyftpotatis
Ugnsbakad kolja med krämig kålragu, vitvinssås & kokt färskpotatis toppas med ångad broccoli
Veckans alternativ: Kalkonbröst med tryffelsmaksatt pasta tagliatelle, toppas med gremolata
Vegetarisk: Sötpotatisbiffar serveras med matvetesallad samt citron & örtkräm
 
 Torsdag
 Nattstekt marinerad högrev med hjortronvinsås, rostade morötter och potatiskaka
Ugnsbakad lax med avokado & mangosalsa serveras med rostad färskpotatis & dillsallad
Gulaschsoppa eller ärtsoppa serveras med pannkakor, sylt & grädde
Vegetarisk: Spenatsoppa med kokt ägg serveras med pannkakor, sylt & grädde
 
 Fredag
 Panerad italiensk schnitzel med vitlöksrostad rödvinssås & parmesanstekt potatis
Husets fisksoppa med räkor, serveras med vitlöksbröd & aioli
Veckans alternativ: Kalkonbröst med tryffelsmaksatt pasta tagliatelle, toppas med gremolata
Vegetarisk: Grillad fetaost serveras med bulgursallad, oliver, oregano & tzatziki