<< Vecka: 42 >>
 

 Måndag
 Älgfärsbiff med gräddstuvade kantareller, potatispuré & rårörda lingon
Ugnsbakade Långafilé med rostad potatis, örtrvièrge och picklad gulbeta
Dagens alternativ: Strimlad kinabiff med bambuskott, kastanjer, wokgrönsaker & basmatiris
Vegetarisk: Pasta med skogsvampsås toppas med rucolasallad & parmesan
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt rimmat fläsk eller fläsk med löksås, kokt potatis och lingon
Lättrimmad ugnsbakad torsk med Chablis sås, räk- & ruccolasallad samt kokt potatis
Dagens alternativ: Strimlad kinabiff med bambuskott, kastanjer, wokade grönsaker & basmatiris
Vegetarisk: Halloumiburgare med guacamoleröra, briochebröd & klyftpotatis
 
 Onsdag
 Svampgratinerad nötfärsmedaljong med pepparsås, serveras med potatispuré
Halstrad lax med rostad broccoli, chilihollandaise och kokt potatis
Dagens alternativ: Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Vegetarisk: Auberginegratäng med grillade grönsaker, tomat, ris och riven mozzarella
 
 Torsdag
 Marinerad lammfilé med ugnstekt klyftpotatis och portvinssås serveras med haricots verts
Halstrad lubbfilé med räkor, ägg, pepparrot, skirat smör, potatisterrin och syrad rödlök
Gulaschsoppa eller ärtsoppa med sylt & pannkakor
Vegetarisk: Krämig skogssvampsoppa med brödkrutonger, creme fraiche & pannkakor
 
 Fredag
 Schnitzel Cordon Bleu med rödvinsskysås, vitvinssauterade gröna ärtor och stekt potatis
Husets fisksoppa med rotsaker, vitvin, tomat, grädde, kryddor, vitlöksrostad bröd och aioli
Jambalaya Risotto med saffran, räkor, korv, kyckling, grönsaker och aioli
Vegetarisk: Nachotallrik på sojafärs, majs, bönor, ost, jalapeños och guacamole