<< Vecka: 14 >>
 

 Måndag
 Viltfärsbiff serveras med svampsås, persiljestekt potatis, haricots verts & rårörda lingon
Fiskgratäng med dillsås, räkor, gröna ärtor & potatismos toppad med dillsallad
Vegetarisk: Linsgryta med tofu, kokosmjölk & koriander, serveras med ris
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk eller fläsk med löksås, kokt potatis & lingon
Pestobakad sej med grillad broccoli, potatispuré & citronsås
Dagens pasta: Strimlad biff i gorgonzolasås
Vegetarisk: Saltbakade rödbetor serveras med chévrekräm, rostade potatis & valnötter

 
 Onsdag
 Parmesanstekt kycklingfilé med tomatsås, löksauterade gröna ärtor & krämig risotto
Stekt strömming med bryntsmör, potatismos & rårörda lingon
Vegetarisk: Indisk potatis, broccoli & blomkålscurry serveras med raita samt koriander
 
 Torsdag
 Ugnsbakad Lax med mousselinesås, dillkokt potatis samt dillsallad
Gulaschsoppa eller ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Thaigryta med kyckling och röd curry
Vegetarisk: Svampsoppa med pannkakor, sylt & grädde
 
 Fredag
 Cordon bleu fylld med skinka & ost, serveras med ljummen potatissallad och rödvinssås
Husets fisk & skaldjursoppa med rostad vitlöksbröd & aioli
Vegetarisk: Vårrullar med sweet chilisås & sojamajonnäs, serveras med ris & toppas med koriander