<< Vecka: 22 >>
 

 Måndag
 Viltfärsbiffar med svampsås, inlagd gurka och rostad potatis
Pocherad torskfilé med vitvinssås, serveras med vårens primörer och kokt potatis
Vegetarisk: Pasta med svamp och tryffelsås toppas med ruccola och Grana Padano
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk eller fläsk med löksås, kokt potatis & lingon
Husets fiskgratäng med dagens fångst, kräftsås, räkor samt potatis
Vegetarisk: Vårullar med wokade nudlar, sojamajonnäs och koriander
 
 Onsdag
 Högrevschilli med tortillabröd, picklad rödlök och zucchini serveras med klyftpotatis
Havets Wallenbergare med skirat smör, potatispure och krossade ärtor
Helbakad spetskål med parmesanaioli, rostade mandlar och blomkålsvinegrette
 
 Torsdag
 Smörstekt koljafilé med krämig tomatrisotto & parmesan
Tagliatelle med Ragu Bolognese toppas med grana padano
Gulaschsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Vegetarisk: Sparrissoppa med picklad silverlök & rostade krutonger, serveras med pannkaka, sylt & grädde
 
 Fredag
 Panerad schnitzel med rödvinssky, persiljesmör, sockerärtor & klyftpotatis
Fisksoppa med skaldjur, rotsaker, vitlöksbröd & aioli
Vegetarisk: Getostlasange med spenat, råhyvlad rödbeta och rostade solrosfrön