<< Vecka: 08 >>
 

 Måndag
 Skogssvampsgratinerad nötfärsbiff med rödvinssås, vitlöksfrästa sockerärtor & potatismos
Stekt torskfilé med remouladsås, grillad broccoli och kokt potatis
Strimlad biff "Mexikana" Med paprika, tomat, lök & grönsaker serveras med ris
Veg: Friterad blomkål - yoghurt & currymarinerad, rödbetshummus, äppelchutney samt ris
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk eller fläsk med löksås, kokt potatis & rårörda lingon
Vitvinspocherad koljafilé med hummersås, chilipicklad morot & dill- & smörslungad potatis
Brässerat kycklinglår med potatispuré smaksatt med rostad lök, äppelcidersky samt spenat
Vegetarisk: Stekt gnocchi med ratatouille toppas med grana padano
 
 Onsdag
 Långbakad Wagyubiff med potatisgratäng, rostad spetskål & rödvinssås
Halstrad fiskmedaljong med dillrostad potatis, hollandaisesås & hyvlad fänkål
Cevapcici med hackad rödlök, ajvar, smetana & pommes frites
Vegetarisk: Auberginecurry med tomat, kikärter, kokosmjölk & ris
 
 Torsdag
 Prosciuttolindad kycklingfilé med portvinssås, lökfrästa sockerärter & stekt kulpotatis
Ugnsbakad lax med currysås, pommes duchesse, garnerad med räkor & toppas med dill
Gulaschsoppa eller ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Vegetarisk: Svampsoppa med brödkrutonger & pannkakor med sylt & grädde
 
 Fredag
 Burgare på högrev med brioche, inlagd lök, saltgurka, bbqmajonnäs & krispsallad
Husets fisk & skaldjursoppa med rostat vitlöksbröd & aioli
Gratinerad Cannelloni fyllda med kyckling & svamp serveras med ruccolasallad & parmesan
Veg: Vegetarisk Lasagne toppas med Grana Padano