<< Vecka: 20 >>
 

 Måndag
 Svampgratinerade färsbiffar serveras med haricots verts & ugnstekt potatis
Rödtunga med skaldjurssås, kokt potatis & rostade vårprimörer
Vegetarisk: Sparrisrisotto med hyvlad parmesan, gräslök & citron.
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk eller stekt fläsk med löksås, kokt potatis & lingon
Bakad torskrygg med sojasmör, potatispuré & blomkål
Vegetarisk: Chilimarinerad tofu med sojaglaserade glasnudlar, rostad lök, sirachamajo och koriander
 
 Onsdag
 Ryggbiff med anchochillismör,råstekt broccoli & mandel.
Stekt strömmingsflundra med gubbröra, potatispuré & lingon
Vegetarisk: Majs- & ärtplättar med syrad morot, myntayoghurt och bulgursallad
 
 Torsdag
 Ugnsbakad lax med citronkräm serveras med kokt färskpotatis toppas med rotfruktssallad
Spaghetti med tryffel, pancetta och rucola toppas med grana padano
Gulaschsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Vegetarisk: Asiatisk soppa med pannkakor, sylt & grädde
 
 Fredag
 Grillad fläskfilé med klyftpotatis örtsmörad rödvinssås samt brytbönor
Fisksoppa med vitlöksrostade krutonger och aioli
Vegetarisk: Helbakad rotselleri med brynt smör, äpplepuré samt kantareller.